Uusia koteja/ TKU Kirstinpuisto

Juli Kirstinpuiston Christine on viehättävä uudiskohde Turun Kirstinpuistossa. Asuntotyyppejä taloyhtiössä on yksiöistä kaksioihin. Kohde tulee rakentumaan kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisenä valmistuivat A-rapun 52 asuntoa. Loput vaihekokonaisuudet valmistuvat seuraavan kahden vuoden aikana. Yhteensä Christinessä tulee asuntoja olemaan 208 kappaletta, yksiöistä kolmioihin.

Kirstinpuisto on uusi ja moderni asuinalue, mitä tullaan kehittämään kovaa vauhtia. Alue on viihtyisä ja vehreä, missä julkiset kulkuyhteydet sekä kevyt liikenne kulkevat sulavasti keskenään. Kirstinpuiston asuinaluetta tullaan kehittämään tulevien vuosien aikana. Alueelle onkin suunnitteilla lähikauppoja ja ravintoloita. Myös päiväkoteja ja kouluja alueella on useampia. Turun päänähtävyyksille, shoppailemaan keskustaan tai kävelylle Aurajoen rantaan on vain parin kilometrin matkat.

Asukkailla on käytössään huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä pyörä- ja ulkoiluvälinevarastot. Taloyhtiössä ei ole erikseen varattavia yhteistiloja.

Juli Kirstinpuiston Christinen asukkailla on mahdollisuus lunastaa pysäköintioikeus taloyhtiön parkkipaikoilta.

Vuokraa koti joka antaa vapauden – yhdeltä istumalta ja suoraan verkosta!  Juli Kirstinpuiston Christine on täysin savuton taloyhtiö. Asunnot vuokrataan kalustamattomina. Laajakaista 50 Mbit/s sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vakuus 0 €!

Lokal esittelee Juli Kirstinpuiston Christinen uusia koteja, vuokraus https://juliliving.com

Täytä viereinen lomake, mikäli haluat lisätietoja asuntoon liittyen.