Palvelut

Asunnon myyjälle

Lokal palvelee myös asuntosi myynnissä ja olemme tässäkin erikoistuneet melko uusiin yhtiöihin ja asuntoihin. Jos siis asuntosi on muutaman vuoden ikäinen ja olet jo valmis luopumaan siitä, niin totta kai otat yhteyttä meihin. Uudisasunnotkin vaihtavat omistajaa heti uutena tai jo rakennusaikana ja me osaamme hoitaa myynnin näissäkin tilanteissa. Asuntokauppalaki ottaa kantaa erilaisiin tilanteisiin uudisasuntohankkeissa, joten huolellisuus on tärkeää.

Toimeksiantajalle

Välityspalkkio myyntitoimeksiannoista on 4 % kohteen velattomasta hinnasta, vähimmäispalkkio on 3500 euroa.
Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Palkkion maksat ainoastaan toteutuneesta kaupasta.

Asuntosijoittajalle

Asuntosijoittajana voit kääntyä puoleemme, oletpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa. Kun etsit sopivia uudisasuntoja sijoitukseen – me etsimme ne sinulle. Hoidamme puolestasi asiat, joihin et itse ehdi perehtyä: etsimme asunnot, tarkastamme, varustamme, vuokraamme, myymme – minkälaisen paketin tarvitsetkin, se onnistuu kauttamme.

Kaupan vahvistus

Meiltä saa myös kiinteistön ostoon liittyvät kaupanvahvistuspalvelut.

Rakennuttajalle

Kauttamme voitte tilata persoonalliset lahjat uuden taloyhtiön asuntoihin tulevia asukkaita ilahduttamaan. Teemme yhteistyötä tanskalaisen Society of Lifestyle -tuoteryhmän kanssa.

Laatat ja kivikeramiikkatasot

Gresimport on näytteilleasettajana Naantalin Asuntomessuilla kesällä 2022, kohteen numerokin osuvasti 22. Tämän kodin sisustuksen on suunnitellut Interior Design Seija Strand Oy. Casa los Pinos  sijaitsee mäntyjen ympäröimällä jylhällä kalliotontilla meri naapurina.

Suosittelemme lämpimästi lietolaisen Gresimportin, laattoja ja kivitasoja erilaisiin projekteihin. Nämä espanjalaiset, hienostuneet laatat ovat erittäin laadukkaita ja mittatarkkoja, läpivärjättyjä porcelanicolaattoja upeasta ulkonäöstä puhumattakaan. Messuilla sinulla on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan näihin silmää hiveleviin materiaaleihin.

Gresimport maahantuo ja työstää puhtaista luonnon raakamineraaleista valmistetut kivitasot, ympäristöystävällistä, läpäisemätöntä, kuumaa ja kylmää kestävää, huippulaadukasta materiaalia, työtä ja palvelua.

Vältä turhia kuljetuskuluja ja hanki kestävät, kauniisti työstetyt tasot läheltä, Gresimportilta.