Palvelut

Asunnon myyjälle

Lokal palvelee myös asuntosi myynnissä ja olemme tässäkin erikoistuneet melko uusiin yhtiöihin ja asuntoihin. Jos siis asuntosi on muutaman vuoden ikäinen ja olet jo valmis luopumaan siitä, niin totta kai otat yhteyttä meihin. Uudisasunnotkin vaihtavat omistajaa heti uutena tai jo rakennusaikana ja me osaamme hoitaa myynnin näissäkin tilanteissa. Asuntokauppalaki ottaa kantaa erilaisiin tilanteisiin uudisasuntohankkeissa, joten huolellisuus on tärkeää.

Toimeksiantajalle

Välityspalkkio myyntitoimeksiannoista on 4 % kohteen velattomasta hinnasta, vähimmäispalkkio on 3500 euroa.
Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Palkkion maksat ainoastaan toteutuneesta kaupasta.

Asuntosijoittajalle

Asuntosijoittajana voit kääntyä puoleemme, oletpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa. Kun etsit sopivia uudisasuntoja sijoitukseen – me etsimme ne sinulle. Hoidamme puolestasi asiat, joihin et itse ehdi perehtyä: etsimme asunnot, tarkastamme, varustamme, vuokraamme, myymme – minkälaisen paketin tarvitsetkin, se onnistuu kauttamme. Lyhytaikainen vuokraus on lisääntynyt voimakkaasti ja voit tilata meidät myös sisustamaan ja kalustamaan omistamasi asunnon, jos haluat testata kalustettuna vuokraamista.

Käännöstyöt

Meiltä voit tilata myös käännöspalvelua ruotsiksi ja englanniksi. Asukaskansio tai kodin käyttöohjeet on varsinkin vuokra-asunnossa hyvä olla suomenkielen lisäksi vähintään englanniksi. Monissa tilanteissa on hyvää palvelua kertoa asioista muillakin kielillä ainakin lyhyesti.

Kodin muuttolahjat

Uuden kodin asukas astuu kotiinsa odottavin tunnelmin ja ensivaikutelman voikin tehdä vain kerran. Viimeistelty loppusilaus on aina kohdallaan ja rakennuttajana voit tehdä mieltä lämmittävän vaikutuksen asiakkaaseen.

Kauttamme on mahdollista tilata persoonalliset lahjat liikelahjoiksi tai uuden taloyhtiön asuntoihin tulevia asukkaita ilahduttamaan. Teemme yhteistyötä tanskalaisen Society of Lifestyle -tuoteryhmän kanssa.

Laatat ja kivikeramiikkatasot

Suosittelemme lämpimästi lietolaisen Gresimportin, laattoja ja kivitasoja erilaisiin projekteihin. Nämä espanjalaiset, hienostuneet laatat ovat erittäin laadukkaita ja mittatarkkoja, läpivärjättyjä porcelanicolaattoja upeasta ulkonäöstä puhumattakaan. Yrityksen show room sijaitsee Liedossa, sinne olet tervetullut tutustumaan näihin silmää hiveleviin materiaaleihin.

Gresimport maahantuo ja työstää puhtaista luonnon raakamineraaleista valmistetut kivitasot, ympäristöystävällistä, läpäisemätöntä, kuumaa ja kylmää kestävää, huippulaadukasta materiaalia, työtä ja palvelua. Tasot työstetään omassa kiviveistämössä, mitataan ja asennetaan paikalleen. Keittiötasojen lisäksi Gresimport valmistaa myös keraamiset allastasot kylpyhuonetiloihin ja kalusteita kuten pöytiä.

Vältä turhia kuljetuskuluja ja hanki kestävät, kauniisti työstetyt tasot läheltä, Gresimportilta.

Kuvat: Gresimport oli näytteilleasettajana Naantalin Asuntomessuilla kesällä 2022.