Vuokraamassa

Etsitkö asuntoosi vuokralaista?

Oletko ostanut sijoitusasunnon valmistuvasta kerrostalosta, jossa ehkä samaan aikaan tulee vuokrattavaksi enemmänkin asuntoja? Mietit tietysti miten löytäisit asukkaan, joka pitää hyvää huolta uudesta kodista. Ota yhteyttä meihin – osaamme hoitaa uudisasunnon vuokrauksen tehokkaasti ja tiedämme mitä asioita uudessa yhtiössä sen alkumetreillä pitää ottaa huomioon. Toisaalta sijoitusasuntosi saattaa olla jo muutaman vuoden ikäinen ja vuokralainen on vaihtumassa, palvelemme mielellämme tässäkin tilanteessa.

Sijoittajana voit kääntyä puoleemme myös, kun asut kauempana ja tarvitset kumppanin, joka huolehtii asunnostasi, vuokrauksesta, kaikesta siihen liittyvästä tulevina vuosina. Teemme myös muuttotarkastuksia, kun vuokralainen vaihtuu ja tarvittaessa hoidamme asuntosi uudelleen vuokrauskuntoon.

Rakennuttajana haluat ehkä tarjota sijoitusasunnon ostaneille vuokrauspalvelua kohteen valmistumisvaiheessa. Hieno palvelu ostajalle ja yksinkertaistaa tätä tehtävää rakennuttajan kannalta. 

Vuokraushinnasto

Hinnat sisältävät alv:n 24%

Lisäksi veloitamme isännöitsijäntodistuskulut. Vuokrauspalkkio ja asiakirjakulut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.

Haetko vuokra-asuntoa?

Etsitkö itsellesi kodiksi vastavalmistunutta tai melko uutta asuntoa? Ota meihin yhteyttä ja käydään vaihtoehdot yhdessä läpi. Jos sopivaa ei löydy heti, otamme toiveesi muistiin ja otamme yhteyttä, kun toiveidesi mukainen asunto on löytynyt.

Kerro meille jo hyvissä ajoin, jos odotat tietyn rakenteilla olevan yhtiön valmistumista, josta haluaisit vuokrata asunnon talon valmistuessa. Yhdistämme vuokra-asuntoa tarjoavat ja etsivät sujuvasti yhteen, toisinaan jo rakentamisvaiheessa ja hoidamme käytännön asiat valmiiksi. Meillä on usein tiedossa tulevia vuokra-asuntoja jo ennen valmistumista. Saat tietoa myös autopaikoista, varastoista ja yhtiön muista palveluista.

Lokal on Juli Livingin yhteistyökumppani Turussa ja kanssamme pääset tutustumaan uusiin, valmistuviin asuntoihin. Tällä hetkellä vuokrattavia asuntoja on Herttuankulmassa ja Kirstinpuistossa. 

 

Uusia liiketiloja Turussa

Uudessa, vastavalmistuneessa liiketilassa on hienoa aloittaa oman yrityksen toiminta vailla remonttihuolia. Lokalin kautta voit löytää unelmiesi toimitilan! Lokal vuokraa Juli Livingin  erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia upouusia liiketiloja Herttuankulmassa.

Alueella kaivataan kahvilaa, smoothiebaaria, hierojaa, elintarvikekauppaa, kioskia, upper class vintagekauppaa, kynsistudiota jne – mahdollisuuksia on paljon.