Vuokraamassa

Etsitkö asuntoosi vuokralaista?

Oletko ostanut sijoitusasunnon valmistuvasta kerrostalosta, jossa ehkä samaan aikaan tulee vuokrattavaksi enemmänkin asuntoja? Mietit tietysti miten löytäisit asukkaan, joka pitää hyvää huolta uudesta kodista. Ota yhteyttä meihin – osaamme hoitaa uudisasunnon vuokrauksen tehokkaasti ja tiedämme mitä asioita uudessa yhtiössä sen alkumetreillä pitää ottaa huomioon. Toisaalta sijoitusasuntosi saattaa olla jo muutaman vuoden ikäinen ja vuokralainen on vaihtumassa, palvelemme mielellämme myös tässä tilanteessa ja etsimme sinulle hyvän vuokralaisen.

Sijoittajana voit kääntyä puoleemme myös, kun asut kauempana ja tarvitset kumppanin, joka huolehtii asunnostasi, vuokrauksesta, kaikesta siihen liittyvästä tulevina vuosina. Teemme myös muuttotarkastuksia, kun vuokralainen vaihtuu ja tarvittaessa hoidamme asuntosi uudelleen vuokrauskuntoon.

Rakennuttajana haluat ehkä tarjota sijoitusasunnon ostaneille vuokrauspalvelua kohteen valmistumisvaiheessa – hieno palvelu ostajalle ja yksinkertaistaa luovutusvaihetta rakennuttajan kannalta. Hoidamme myös kokonaisten kohteiden vuokrauksia ja teemme muuttotarkastuksia esimerkiksi rahastokohteissa. Tilaamme tarvittavat remontit ja pidämme kokonaisuuden sujuvasti hyppysissämme, pyrimme tekemään toiminnan mahdollisimman helpoksi tilaajalle.

Vuokraushinnasto

Hinnat sisältävät alv:n 24%

Joissakin tilanteissa palkkio saattaa poiketa yllä olevasta. Lisäksi veloitamme isännöitsijäntodistuskulut. Vuokrauspalkkio ja asiakirjakulut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.

Haetko vuokra-asuntoa?

Etsitkö itsellesi kodiksi melko uutta asuntoa? Ota meihin yhteyttä ja käydään vaihtoehdot yhdessä läpi. Jos sopivaa ei löydy heti, otamme yhteyttä, kun toiveidesi mukainen asunto on löytynyt. Yhdistämme vuokra-asuntoa tarjoavat ja etsivät sujuvasti yhteen, toisinaan jo rakentamisvaiheessa ja hoidamme käytännön asiat valmiiksi. Meillä on usein tiedossa tulevia vuokra-asuntoja jo ennen valmistumista. Saat tietoa myös autopaikoista, varastoista ja yhtiön muista palveluista. Tunnemme hyvin keskusta-alueen tasokkaat yhtiöt ja asunnot, joten kannattaa rohkeasti kysellä toiveidesi mukaisia asuntoja. Kauttamme löytyy myös kalustettuja asuntoja lyhyempiaikaiseen asumiseen ja tarpeen tullen pidempäänkin.

Uusia liiketiloja Turussa

Uudessa, vastavalmistuneessa liiketilassa on hienoa aloittaa oman yrityksen toiminta vailla remonttihuolia. Lokalin kautta voit löytää unelmiesi toimitilan! Lokal vuokraa Juli Livingin  erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia upouusia liiketiloja Herttuankulmassa.

Alueella kaivataan kahvilaa, smoothiebaaria, hierojaa, elintarvikekauppaa, kioskia, upper class vintagekauppaa, kynsistudiota jne – mahdollisuuksia on paljon. Tilat sopivat erittäin hyvin myös toimistokäyttöön.