Rakennuttajalle

Rakennuttajapalvelut luotettavasti

Lokal tuo uudenlaista ajattelua ja toimintaa uudisasuntomarkkinaan palvellen sekä myyjää, ostajaa, vuokraajaa että rakennuttajaa. Keskitymme uudisasuntojen suunnitteluun ja myyntiin asiantuntevasti ja luotettavasti. Olemme taitavia hoitamaan kokonaisuuksia.

Noin 550 uudisasuntokaupan kokemuksella ydinosaamistamme on uudisasuntojen myynti ja vuokraus sekä rakennuttamiseen liittyvä RS-käytäntö, uudisasuntokaupan lainsäädäntö, asiakasviestintä, markkinointi – kokonaisuuden hallinta. Hoidamme myynnin joustavasti hyvällä, yksilöllisellä palveluasenteella, meihin voi luottaa, haluamme tehdä iloista, huolellista, modernia yhteistyötä kaikkien osapuolten hyväksi.

Rakennuttajana voitte palkata meidät hoitamaan hankkeesta suuremman tai pienemmän osan, esimerkiksi RS-materiaalin kokoamisen alusta loppuun, hinnoittelun, ennakkomarkkinoinnin, esittelyt, myynnin, kaupanteon. Materiaalikokonaisuuksien suunnittelu ja valintatapaamiset sekä muutostöiden hoitaminen järjestyvät myös kauttamme.

Osaamme hoitaa rakennusaikaisen viestinnän, huolehtia osakkeenostajien kokouksen, harjannostajaisten tai asuntotarkastusten järjestämisestä. Voimme viimeistellä asunnot, hankkia muuttolahjat, jakaa avaimet ostajille mieleenpainuvan taidokkaasti ja tyylikkäästi. Kokonaisuuden sujuva hoitaminen luo mielikuvaa rakennuttajan luotettavuudesta ja toimii jatkossa tehokkaana markkinointina yrityksellenne. Voitte palkata Lokalin hoitamaan kaiken alusta loppuun, olemme lojaali, täsmällinen kumppani huolehtimaan kaikista yksityiskohdista yrityksenne näköisesti.

Teemme tarjouksen konseptiinne sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Kauttamme voitte tilata persoonalliset lahjat uuden taloyhtiön asuntoihin tulevia asukkaita ilahduttamaan. Teemme yhteistyötä tanskalaisen Society of Lifestyle -tuoteryhmän kanssa ja loihdimme yhdessä mitä hienoimmat asiakaslahjat.